woensdag 23 mei 2012

Zo blijft je nagellak langer zitten!

Na nog geen twee dagen een bepaalde kleur nagellak op te hebben begint het aan het al te chippen. Ik heb daar een vreselijke hekel aan! Want zo kun je niet zolang genieten van die geweldige kleur nagellak, of heb misschien ook een super leuke Nail art gemaakt en ben je daar héééél lang mee bezig geweest maar hij is er na een dag alweer af...



Als je nagellak op hebt haal je dat er altijd af met nagellakremover, maar, als je geen nagellak op hebt moet je je nagels ook goed schoonmaken met nagellakremover! Viezigheid en olie worden dan van je nagels verwijderd.

Vervolgens lak je je nagels met een basecoat. Een goede laag breng je in drie keer aan. Over het midden, de linkerkant en de rechterkant van je nagel.




Dan lak je de nagels in de kleur die je wilt. Lak minimaal 2 lagen! Lak tot over de rand van je nagels. Zo kan het aan het uiteinde niet loskomen. Je moet het héél goed laten drogen! Dus even geduld hebben.. Je kan dan bijvoorbeeld op m'n site andere blogposten gaan lezen! :-)

Als laatste doe je er nog een topcoat overheen. Dan hou je de nagels even onder de koude kraan en laat je de topcoat weer heel goed drogen! Er kan wat nagellak zitten op je huid (aan de zijkanten van je nagel) Die kun je eraf halen met wattenstaafjes!


Ik hoop dat jullie wat hebben aan deze tips!


Welke nagellak blijft bij jou het langste zitten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten