donderdag 10 mei 2012

Nagellak trends zomer 2012.

                               
Er zijn weer een aantal verschillende kleuren helemaal in op je nagels deze zomer. De meest voorkomende kleuren van de zomer van 2012 heb ik even voor jullie op een rijtje gezet!




NUDE.
Door deze 'nude' tint zullen je nagels niet heel erg opvallen, maar ze zien er wel super verzorgd uit! De grootste nagellak trend van dit seizoen is toch wel de nude trend. Het is de bedoeling dat je je nagels in neutrale tinten zoals grijs, beige en zachtroze lakt. Ik ben helemaal verliefd op de nude kleurtjes! :-)
                                  
        GLITTERS.    
        
Glitter & Glamour, I love it! Glinsteringen zijn al een tijdje hot op je nagels en dit zullen ze denk ik ook nog wel even blijven! Dit seizoen zijn ze er in allerlei groottes en ze worden gemengd met lichte kleuren. Zelf vind ik het altijd leuk om een saai lak als basis lak te gebruiken en daaroverheen een laagje glitters!

NEON.

Je kan het een te felle kleur vinden.. Maar WAAUUUW! Ik hou van opvallende nagels. Ik hou van Nude, maar ik vind het toch stiekem ietsje leuker dat m'n nagels heel erg opvallen! Als je hem toch iets te fel vindt, kun je er voor kiezen om het op je teennagels te lakken. Dat fleurt elke outfit op! En in de zomer mag het wel iets opvallender, toch? ;-)

Pastels.

Bij pastels kun je denken aan lichtroze, mintgroen, perzikoranje, lila en lichtgeel. Deze kleuren komen je waarschijnlijk bekend voor omdat je ze ook al in kledingstukken voorbij hebt zien komen. Maar het blijft niet bij een zomerjurkje in een pasteltint, deze zachte tinten horen namelijk ook helemaal bij de nagellak trends voor zomer 2012!


Oranje.

      
Koninginnedag is net voorbij maar het EK staat ookal bijna voor de deur, dus dat de kleur oranje ook een trend is voor de zomer van 2012 komt ons goed uit! Tinten die heel veel voorbij komen variëren van perzik tot retro oranje. Ook oranje met rood pigment past helemaal bij de nagellak trends voor zomer 2012.


Groen.

De kleur groen kun je al een tijdje op je nagels dragen. En gelukkig kun je ze deze zomer ook dragen op je vingers en tenen. Niet alleen pasteltinten maar ook grastinten en donkergroen horen in je collectie thuis deze zomer!


Blauw.


Blauw is een van de kleuren die hoort bij de nagellak trends van de zomer van 2012! In babyblauw, navy en metallic en nog veeeel meer tinten. Je kunt je nagels eigenlijk lakken in elke tint die je wil. Want in dit seizoen mag elke blauwe kleur gezien worden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten