woensdag 9 mei 2012

Essence nail art assortiment lente & zomer 2012!

Niet alleen de make-up van Essence voor de lente & zomer wordt geüpdate, ook de nagellak! Daarom heb ik een aantal van die nagel-producten en nagellak op een rijtje gezet.
De producten liggen nu al in de schappen! Kijk hier mee voor de leukste Essence nagellak en nagellak-producten voor de lente en de zomer van 2012.




Professionele gestylde nepnagels? Essence heeft ze! Met de nagelstickers heb je binnen een handomdraai een geweldig leuk patroontje op je nagels. In 4 varianten zijn die te koop.
De nail art sjablonen zorgen er voor dat je een leuk printje op je nagels kunt lakken en de rechter nepnagels veranderen in de kleur/patroon van het zonlicht! (Zie foto hieronder).

                             Veranderen van kleur/patroon in zonlicht. 2,99.           

Studio nails nail fashion sticker (4 designs). 1,99.


Helemaal nieuw in het assortiment zijn de dubbele nail3 lakjes. Elke tint bevat 3 kleuren en wanneer je de verschillende lakjes over elkaar aanbrengt   
worden dat er nog meer.
   
 Nail art nail colour3. 1,79.
 


De magnetische lak is niet nieuw, maar wel uitgebreid met meerdere kleuren. Dat geldt ook voor de 'toppers' van Essence.
Ook worden er nog wat verzorgingsproducten aan het assortiment toegevoegd zoals een verzorgende gel en verhardende nagellak.       
                                                  
                              Nail hardener. 1,99.                            



Nail art special effect topper.
1,79. (totaal 8 kleuren)
     Nail art magnetics polish 1,99 
                                                              In 3 nieuwe kleuren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten